• +382 40 685 758
  • +382 69 842 567
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ponedeljak - Petak 8:00 - 16:00

Lična produktivnost

Visok nivo performansi na radnom mjestu pomoći će vam da postignete vezu s više usluga i alata u uredu oblaka 365. Alati za poboljšanje produktivnosti će biti vezani za vas putem centralne lokacije kako bi vam pomogli da pronađete informacije brže, da olakšate pristup dokumentima, pregled projekata i dogovornih zadataka i implementirati ih.

Usluge za efikasnu upotrebu Microsoftovog alata (BPS)

Moderni poslovni alati nam ne mogu koristiti ako ih ne možemo koristiti ili ih koristiti efikasno. Bolje korištenje Microsoftove tehnologije omogućava zaposlenima da poveća produktivnost, čime se povećava efikasnost i stoga bolje poslovanje. Poslovni procesi i stručnjak za performanse zajedno s vama razmatraju poslovne procese vašeg poslovanja i alate koje koristite. Na osnovu radionica i intervjua, to vam priprema prijedlog za bolji i lakši posao.

Produktivnost na radnom mjestu 365

Office 365 alati su najpouzdaniji i sigurni poslovni alati u oblaku koji bi postigli najviši performans poslovanja organizacije. Pomoći ćemo ti da iskoristiš moć alata koji već znaš i koristiš. Možete im pristupiti bilo gdje, bilo kad, na bilo koji uređaj i raditi u okruženju korisnika koji već kontrolišete..

Sarađivati i Povežite se koristeći Microsoft timove

Microsoft timovi su radni prostor koji omogućava grupama zaposlenika da rade djelotvorno sa upotrebi već poznatih, postojećih alata, kroz jednu, centralnu sredinu. Mi ćemo vas savjetovati kako da napravite sredinu koja će poboljšati saradnju između vaših zaposlenika ili grupa--u okviru ili van organizacije.

Donošenje poslovnih odluka i analitike (moć BI)

Velike količine podataka koje se nalaze ili generiraju u različitim kompanijovim sistemima, mi ćemo vam obezbijediti napredno sredstvo za Poslovna analitika snaga BI  Doveden na jedno mjesto i napravio kontrolnu tablu po vašem ukusu. To će vam obezbijediti kvalitetne informacije o operaciji odjela i poslovanja kompanije, koja će biti prikazana na slikovit i analitički način. Naši alati ti dozvoljavaju da donosiš poslovne odluke lakše.

Intranet portal na platformi "Šarpoint"

Svakom zaposleniku je potreban brz pristup ključnim informacijamaza djelotvoran rad. Često provodimo previše vremena uzimajući podatke koje želimo, ili moramo uključiti previše ljudi. U grupi stroka.si, kako biste poboljšali pristup informacijama koje želite na platformi Microsoft, razvili smo ulaznu tačku za organizaciju (intranet portal), gdje svako ko ima prava može pristupiti zajedničkoj dokumentaciji kompanije (citatima, dokumentacijom dokumenata, kataloge...), zajedničkim kalendara, ili prosto služe kao tačka angažmana.

Želite dodatne informacije?

Rješenja 365-kolekcija posvećenih rješenja i usluga za produktivniji rad

Na osnovu iskustava koje smo stekli u raznim kompanijama, pripremili smo posvećena rješenja koja mogu pomoći kompanijama da digitaliziraju dio poslovnih procesa ili Informatika uredski posao. Postavljanje rješenja u kompaniji je brzo. Rezultati su prikazani u obliku smanjenja administrativnog rada, ubrzavanja rada i povećanja kreativnosti zaposlenika.

To tačka za unos u posao

Ulazna tačka organizacije predstavlja centralnu web stranicu i osnovni izvor informacija koje zaposlenici trebaju da obavljaju svoj dnevni rad brzo i efikasno.

Šareno Ujedinjene baze mušterija

Rješenje za centralno upravljanje zajedničkom regulisanoj bazi podataka (adresa) vaših mušterija, što je pristupačno svim nadležnim zaposlenicima kompanije.

Šari CRM

Jednostavan alat za upravljanje i upravljanje mogućnostima prodaje u vašem poslu. Zabilježiti mogućnosti koje dobijete od kupaca, Definirajte neophodne zadatke, Organizirajte vašu sporednu dokumentaciju.

Upravljanje projektom projekta

Jednostavna uprava i kontrola projekata. Aplikacija vam omogućava da organizirate aktivnosti u projektima i napravite bolji pregled trenutne vremenske linije.

Šareno upravljanje terminima

Rješenje za transparentno i profesionalno upravljanje sastancima kroz koje ćete istinski obavljati dogovorne aktivnosti.

Menadžment licitacija

Rješenje za pripremu, skladištenje i upravljanje tenderekoje kompanija izdaje kompaniji. Usluga vam dozvoljava da brzo započnete jedan obrazac (Word, Excel), uređujete i sačuvate u jednoj arhivi.

Šareno putne naredbe

Digitalizirani proces ulaska i tretmana naloga za putovanja zaposlenika. Lagani nadzor i demonstracija putovanja zaposlenih i njihova prava da nadoknade troškove troškova u slučaju rada.

Upravni menadžment za radnju-ISO

Jednostavni informacioni alat na platformi za šaranje, koja omogućava lako snimanje akcijaizvršavanja u kontekstu ISO-standardne zapovest.

"Šareno pomoćno"

Efektivno sredstvo za jednostavan upravljanje aplikacijama za usluge kupaca . Dopušta vam da bilježimo zahtjeve kupaca i dodijelite aktivnosti u cilju podrške ljudima da riješe zahtjeve od vaših klijenata.

Šareno poštanska knjiga

Mini knjiga primljena i objavljena pošta je jednostavno ali vrlo efikasno sredstvo za upravljanje primljenih i datih dokumenata vaše organizacije.

Potpis 365

Efikasna aplikacija za centralno upravljanje imejl vašim zaposlenicima u programu Microsoft Outlook pošte. To je odlična prodaja, marketing, HR i marketinški alat.

WordDatalink

Rešenje za brzu i automatizovane pripreme periodične dokumenata. Obezbjeđuje kontrolisani unos u unaprijed definirane podatke o unaprijed pripremljenih temtanjima (ugovori, dijagnoze, citate, minute, izvještaji...).

Naši klijenti

Neki od naših vernih klijenata