• +382 40 685 758
  • +382 69 842 567
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ponedeljak - Petak 8:00 - 16:00

Poslovna analitika

Rješenje za Cloud Business Analitics omogućava vam da napravite vizuelno privlačne i transparentne izvještaje o klikovima koji su dostupni bilo gdje i bilo kada. Alat za obradu i prikazivanje podataka Pover BI, u kombinaciji sa alatkama Office 365, čini savršeno elegantnim za djeljenje podataka sa svim korisnicima u kompaniji i može da crpi podatke iz gotovo svakog sistema preduzeća.

Nadzorna ploča direktora

Kontrolna tabla koja donosiocima odluka u kompaniji omogućava pristup pokazateljima koji su im potrebni za brze i uspješne klikove odluka. Informacije o finansijskoj slici, osob, prodajnim i marketinškim rezultatima, službi za pomoć, projektima i još mnogo toga..

Upravljačka ploča direktora.

Kontrolna tabla koja donosiocima odluka u kompaniji omogućava pristup mjernim podacima koji su im potrebni za brze i uspješne klikove odluka. Informacije o finansijskoj slici, personalama, prodajnim i marketinškim rezultatima, službi za pomoć, projektima i još mnogo toga.

Nadzorna ploča projekta

Namijenjen je organizacijama tipa projekata u kojima je svaki ugovor projekat. Nudi realan pregled projekata prema statusu, troškovima, novčanom toku, vremenskim parametrima (trajanju, rokovima itd.), Razvojima na projektu (rad, materijal).

CashFlow Planner

Napredan i vizualno multi-nivo pregled finansijskih informacija, koji menadžerima finansijskih usluga ili menadžmentu preduzeća daje neposredan pregled finansijske slike kompanije, odnosno primanja, troškova, stanja potraživanja, obaveza i konačnog stanja.

OEE indikatori nadzorne ploče

Mi vam pomažemo da nadogradite vaš poslovni informacioni sistem koji će vam omogućiti da na sadržajni način analizirate gubitke i slabosti proizvodnje i pripremimo vam kontrolnu tablu koja će vam pružiti brzi pregled situacije..

Integrisano upravljanje informacionim okruženjem

Stabilnost i razvoj, kao i sveobuhvatan pregled informacionog okruženja kompanije, pruža tim stručnjaka koji su upoznati sa trendovima u oblasti informacionih tehnologija, stalno se edukuju i svakodnevno rešavaju izazove na najnovijim tehnologijama. Izazovi poslovanja postaju sopstveni, a klijent dobija pouzdanog partnera sa bogatom poslovnom i IT veštinom.

Želite dodatne informacije?

Usluge zbog kojih ste u potpunosti zadovoljni

Zajedno razvijamo strategije rasta poslovanja u oblasti informacionih tehnologija, nudimo planiranje, implementaciju, hosting, obrazovanje, konsultantske i nadzorne usluge i održavanje kompletnih IT sistema.

Prikupljanje podataka iz različitih izvora

Informacije organizacije se često čuvaju u različitim informacionim ili drugim sistemima kompanije. Oni su crtani, koordinirani, prepisani ili konsolidacija je veliki izazov i zahtjeva dragocjeno vrijeme. Naši stručnjaci vam donose informacije na jednom mjestu, uređuju ih i čine jednim klikom na prvi pogled.

Kontrolna tabla

Izvještaje koje želite da pratite pripremamo na prijateljski i transparentan način, sa potpuno prilagođenim kontrolnim pločama koje zajedno definišemo. Ili na osnovu dobre prakse i iskustva možemo pripremiti predlog kontrolne table koji ispunjava opšte zahtjeve svake oblasti aktivnosti..

Pristup izvještajima

Izvještaji će vam biti dostupni kada god vam zatrebaju. Pristupite svojim poslovnim izvještajima i važnim poslovnim podacima bilo gdje i bilo kada, sa bilo kojeg uređaja (desktop, laptop ili tablet, mobilni telefon).

Obrazovanje

Ako u kompaniju uvedemo rješenje i ne osposobimo korisnike za rad, ne možemo očekivati da će rješenje voljeti i zapravo ga koristiti. Kompanija ima četiri certificirana stručnjaka za poslovnu produktivnost, sa znanjem o poslovnim alatima i procesima u kompanijama, radi pružanja veće produktivnosti i na taj način veće efikasnosti kompanije i zaposlenih.

Nadzor i savetovanje

Svojim korisnicima pružamo savjete profesionalnih IT savjetnika i korisnika koji, neprekidno prateći trenutne trendove u informacijskoj tehnologiji, nude savjetovanje, implementaciju, održavanje i zaštitu usluga računarskog inženjeringa. Svakom izvođaču je dodijeljen administrator koji gradi partnerstvo sa kupcem.

Usluge ugovornog održavanja

Ugovorenim održavanjem našim klijentima pružamo profesionalne usluge. Prema poslovnom sporazumu, naši inženjeri su vam na raspolaganju 24 sata dnevno i svih 365 dana u godini. Nivo podrške prilagođavamo potrebama svakog klijenta. Na osnovu ugovora o održavanju pomažemo kompanijama da maksimiziraju potencijal informatičke tehnologije za poslovni uspjeh.

Naši klijenti

Neki od naših vernih klijenata