• +382 40 685 758
  • +382 69 842 567
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ponedeljak - Petak 8:00 - 16:00

Upravljanje informatičkom strukturom

Efikasna sistemska integracija poslovnih procesa i sistem servera kvaliteta jedan je od ciljeva svake kompanije. Profesionalnim konsultantima i pristalicama pružamo konsultantske usluge i pružamo usluge konsaltinga, implementacije, održavanja i zaštite računarskih sistema i poslovnih programa.

Infrastruktura servera (on-prem)

Poslovne prakse nekih kompanija zahtjevaju da na njihovoj lokaciji imaju instaliran sopstveni hardver. Prilagođavamo se vašim željama i potrebama i pružamo vam potpuno upravljanje IT okruženjem vaše kompanije.

Informaciona infrastruktura kao usluga (oblak)

Informacijsko okruženje utemeljeno na oblaku omogućava preduzećima da se fokusiraju na svoj primarni posao. Razvoj poslovanja i okruženje informacija iznajmljuju se specijaliziranim kompanijama i u mjeri u kojoj je to potrebno za posao. Oblak nudi veću fleksibilnost i fleksibilnost te nudi neograničene infrastrukturne mogućnosti, bez ulaganja ulaganja za njegovu izgradnju.

Uspostavljanje hibridnog okruženja

S obzirom na specifične potrebe kompanija i njihov način poslovanja, zajedno sa korisnicima često se odlučujemo da stvorimo informaciono okruženje, koje je kombinacija javnog i privatnog oblaka. ja. hibridno okruženje. Na ovaj način kompanije dobijaju optimalno informaciono okruženje i poslovnu podršku koja daje najbolje moguće rezultate.

Kontrola IT okruženja

Kontroliranje rada informacijske infrastrukture, aplikacija i usluga omogućava preduzećima da pravovremeno reagiraju na nepravilnosti i mirno spavaju. Specijalizirani alati i poznavanje IT okruženja omogućuju nam da vam pružimo efikasne usluge nadzora. Prethodno budite svjesni potencijalnih problema kako biste umanjili rizik od većih posljedica.

Informaciona sigurnost

Da biste zaštitili svoje poslovanje od zlonamjerne provale ili gubitka dragocenih podataka, treba voditi računa pre nego što se opasnost pojavi. Stručnjaci za bezbednost vam pružaju dnevne kopije vaših podataka i baza podataka, kao i svakodnevnu kontrolu sistema. Sigurnosne kopije su smještene na vrhunskim Microsoftovim serverima na stabilnoj i sigurnoj oblačnoj infrastrukturi - Azure. Naprednim antivirusnim rešenjima pružaju vam efikasnu odbranu od svih vrsta napada.

Integrisano upravljanje informacionim okruženjem

Stabilnost i razvoj, kao i sveobuhvatan pregled informacionog okruženja kompanije, pruža tim stručnjaka koji su upoznati sa trendovima u oblasti informacionih tehnologija, stalno se edukuju i svakodnevno rešavaju izazove na najnovijim tehnologijama. Izazovi poslovanja postaju sopstveni, a klijent dobija pouzdanog partnera sa bogatom poslovnom i IT veštinom.

Želite dodatne informacije?

Usluge zbog kojih ste u potpunosti zadovoljni

Zajedno razvijamo strategije rasta poslovanja u oblasti informacionih tehnologija, nudimo planiranje, implementaciju, hosting, obrazovanje, konsultantske i nadzorne usluge i održavanje kompletnih IT sistema.

Planiranje

Na pocetku svakog projekta želimo da se najbolje upoznamo sa klijentovim IT i poslovnim okruženjem i pažljivo planiramo rešenje. Verujemo da je dobar plan osnova za uspešnu realizaciju projekta.

Implementacija

Vodimo vas kroz postupak kupovine i postavljanja informacione infrastrukture. Sistem hardverskih i softverskih rešenja povezujemo na nacin koji najbolje podržava vaše poslovanje.

Hosting

Znanje nam omogućava da vam pružimo hosting poslovnih aplikacija, softvera i veb lokacija u javnom ili privatnom oblaku. Nakon pregleda svih činjenica najcešće se odlučujemo za kombinaciju javnog i privatnog oblaka, t.j. hibridni oblak koji će vam pomoći da podržite vaše preduzeće.

Obrazovanje

Ako u kompaniju uvedemo rješenje i ne osposobimo korisnike za rad, ne možemo očekivati da će rješenje voljeti i zapravo ga koristiti. Kompanija ima četiri certificirana stručnjaka za poslovnu produktivnost, sa znanjem o poslovnim alatima i procesima u kompanijama, radi pružanja veće produktivnosti i na taj način veće efikasnosti kompanije i zaposlenih.

Nadzor i savetovanje

Svojim korisnicima pružamo savjete profesionalnih IT savjetnika i korisnika koji, neprekidno prateći trenutne trendove u informacijskoj tehnologiji, nude savjetovanje, implementaciju, održavanje i zaštitu usluga računarskog inženjeringa. Svakom izvođaču je dodijeljen administrator koji gradi partnerstvo sa kupcem.

Usluge ugovornog održavanja

Ugovorenim održavanjem našim klijentima pružamo profesionalne usluge. Prema poslovnom sporazumu, naši inženjeri su vam na raspolaganju 24 sata dnevno i svih 365 dana u godini. Nivo podrške prilagođavamo potrebama svakog klijenta. Na osnovu ugovora o održavanju pomažemo kompanijama da maksimiziraju potencijal informatičke tehnologije za poslovni uspjeh.

Naši klijenti

Neki od naših vernih klijenata