• +382 40 685 758
  • +382 69 842 567
  • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Ponedeljak - Petak 8:00 - 16:00

Web rješenja

Pažljivo dizajnirana moderna web rješenja pružaju našim pretplatnicima realizaciju najizazovnijih ideja. Online rješenja nisu samo jedan proizvod, to je trajna digitalna priča koja je internet-bazirana web-zasnovana, i time se prilagođava zahtjevima Google-a SEO.

Dizajn web-prodavnice

Prodavnica na mreži treba razumjeti kupca na internetu i obezbijediti najlakši način da ponudi proizvod koji će zadovoljiti njegovu potrebu. Planiranje kupovne rute (putovanje kupaca) i vrhunsko šoping iskustvo kupaca je pitanje o kojem mi govorimo sa najvećom ozbiljnošću. Uključujući inteligentne alate za razumijevanje korisnika, ubrzavanje prodaje i vezu sa PEN PANTHEON dodatno ubrzavamo proces i omogućavamo povećanje prodaje putem prodavnice na mreži.


Mi gradimo prodavnice na mreži globalne Nopprivredne platforme, što nam omogućava da izgradimo čak i najzahtjevnije projekte. Oni su na platformi online prodaje, najefikasnijoj vakcini protiv krize.

Dizajn web lokacije

Dizajn web stranice počinje sa pripremama digitalne strategije. Precizno razumijevanje ponašanja korisnika osnova je na kojoj mi gradimo modernu web stranicu, koja će slijediti strateške ciljeve. Dizajn web stranice nije dovršen modernim grafikom i superiornim tehničkim rješenjem. Vrlo je važno da sadržaj na web stranici prati Google smjernice. Seo web sajt Optimization je projekat koji počinje sa digitalnom strategijom, i završava istom.Mi gradimo web lokacije na vrhu platforme za Dot NetNuke, prijateljski sistem CMS koji ga čini izuzetno lakšim za uređivanje web sadržaja.

Onlajn marketing

Marketing počinje sa pripremama digitalne strategije, o vašim mušterijama, proizvodima i prodajnim putevima o kojima želimo da znamo sve. Stvaranjem smjelih i interesantnih priča u kontekstu marketinga sadržaja (blogova), mi obezbjeđujemo pozicioniranje Marki ili proizvoda i redovan kontakt s ciljnom publikom. Sa redovnim funkcijama i ciljanim kampanjama na FacebookuInstagramu, i linkedinu, mi stvaramo krug Tragača, i fokusiramo se na mušterije. Punopravni marketing također zahtijeva odlično poznavanje digitalnih analitika, što vam pomaže u suvjerenoj odluci da u potpunosti upravljate kampanjama i sadržajem.

Grafički dizajn

Pažljivo planirani grafički dizajn vaše kompanije će sigurno izgraditi brend reputaciju u očima ciljanog stanovništva. Prvi i svaki dalji kontakt sa kupcem je vrlo važan, tako da smo svjesni važnosti sveobuhvatnog grafičkog dizajna. Zavisno od ciljanog stanovništva, stvaramo hrabre ili elegantne elemente integralnog grafičkog imidža (cgp), dizajnirane web lokacijelogoposlovne karticekataloge ili druge šablone.

Želite dodatne informacije?

Usluge koje će vas u potpunosti zadovoljiti.

Oslonite se na nas sa svojim najizazovnijim idejama i mi ćemo se postarati za njihovo ostvarivanje.

Mobilne aplikacije

Pravljenje mobilnih aplikacija na Androidu i Ios platformama za smart telefone i tablete.

Domaćin i domen + SSL certifikata

Mi nudimo kvalitet ,net ugostiteljstva u oblaku ili iznajmljivanje sopstvenog servera. Obezbjeđujemo visok nivo sigurnosti za vaše online rješenje tako što ćete dobiti SSL potvrde.

Profesionalna fotografija

Mi obezbjeđujemo profesionalne fotografije prikladne za objavljivanje na web stranici, katalozima ili marketinškim materijalima.

Priprema web sadržaja

Pomoći ćemo vam sa pripremama za ciljane online tekstove koji će pomoći prodaji.

Digitalna strategija

U procesu strateškog planiranja, mi istražujemo i analiziramo ciljano tržište i na osnovu vaših poslovnih ciljeva i želja, mi projektujemo detaljniji tematski projekat i sveobuhvatnu online strategiju. Od plana za redovnu realizaciju strategije.

Kreirajte korisničko iskustvo

U procesu kreativnog dizajna, mi odredimo holistički imidž online rješenja i planiramo inovativne pravce za nabavku. Sa iskusnim timom digitalnih analitičara, stvaramo napredno i prijatno korisničko iskustvo.

Razvoj i izvođenje onlajn rješenja

Odlično izvođenje i održavanje modernih web rješenja osigurava široki tim iskusnih digitalnih stratega, dizajnera, web inženjera i web-zasnovanih rješenja.

Projekt obuke i podrška

Nakon završetka projekta mi pružamo obuku i učimo vas nezavisnom menadžmentu onlajn sadržaja. S redovnim održavanjem, mi osiguravamo da internet rješenje funkcioniše glatko čak i nakon sprovođenja projekta.

Izbor za digitalni razvoj

Izaberite administratora koji zna vašu viziju i digitalnu strategiju i nadgleda analize na web-u i društvenim medijima, proaktivno predlaže izmjene i inovacije, prati inovacije u Googleovom ekosistemu, i proaktivno brine za vašu najbolju efikasnost digitalnog kanala.

Naši klijenti

Neki od naših vernih klijenata